Pakej Perkahwinan 2020 - 2021

Seleksi pakej perkahwinan yang pelbagai untuk dipilih terdiri daripada pakej untuk indoor (dewan) dan outdoor (kanopi). Kami juga menyediakan pakej-pakej perkahwinan mengikut keperluan anda dari andaman, fotografi, PA Syatem & MC, Tempat istirehat, katering hinggalah ke persiapan lengkap majlis perkahwinan.

Pakej Perkahwinan Beserta Dewan –  Wedding Planner & Event Management, Menyediakan Lokasi Majlis Perkahwinan Lengkap Berserta Dewan, Ballroom, Hall, Banquet Hall, Event Space, Function Room, Banglo, Villa, Bungalow – 1-Stop Perkhidmatan Perunding Utk Majlis Perkahwinan: Katering, Dewan, Decoration & Etc. Pelbagai Pakej Perkahwinan Lengkap Untuk Anda Memilih.

Di hiasi dengan suasana lampu yang berkerlipan, suasana Malam yang redup lagi permai…suasana yang penuh EXCLUSIVE! ”

PAKEJ INI TERMASUK TAWARAN CATERING 
PAKEJ INI TERMASUK HARGA VENUE
PAKEJ INI TERMASUK DENGAN PELAMIN
PAKEJ INI TERMASUK DENGAN PHOTOGRAFI
PAKEJ INI TERMASUK SET ALBUM GAMBAR PERKAHWINAN

Bagi yang sesiapa nak buat event for wedding , nikah , special event or party boleh DM.. #for any appointment venue..

Pakej Nikah + Venue

Pakej Perkahwinan Lengkap + Venue

Mencari Dewan Perkahwinan Untuk Pakej Perkahwinan Pada Sebelam Malam..?
Bersanding Pada Sebelah Malam? Atau Anda Inginkan Suasana Aman Damai Pada Hari Bersejarah Anda, Sanding Pada Sebelah Malam Akan Menjadikan Majlis Anda Lebih Teratur Dan Cantik..

Pihak Kami bukan sahaja menawarkan perkhidmatan perunding perkahwinan / wedding planner di Shah Alam sahaja, malahan di seluruh Lembah Klang.Perkhidmatan Pakej Perkahwinan Malam yang ditawarkan juga memang tip top jadi anda tidak perlu ragu-ragu dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh kami.

Merealisasikan impian anda ! Majlis yang penuh Exclusive dan lain daripada yang lain bakal terlaksana..

PELBAGAI PAKEJ PILIHAN PERKAHWINAN, KAMI MENAWARKAN DARI MAJLIS SERBA SEDERHANA MAMPU BAYAR SEHINGGALAH KE MAJLIS SUPER EKSKLUSIF BERGANTUNG KEPADA KEHENDAK PELANGGAN. KAMI BERPENGALAMAN MENGURUSKAN RATUSAN EVENTS, PAKEJ PERKAHWINAN NIKAH & SANDING SHAH ALAM

**KERUSI CHIAVARY + RIBEN** TnC

KEHEBATAN DAN KEBANGGAAN SEORANG WANITA ITU DILIHAT DARI SENYUMAN SEORANG LELAKI YANG MENJADI MILIKNYA